Cordona Strain Gauge HRC Switch 

LES MER                                  

         LES MER

pdfAPPLIKASJONSLISTE
Se vårt modellutvalg til din sykkel

Meld deg på nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

Ny webside, oppdatert nettbutikk !

Da er endelig tiden moden for lansering av den ny-overhalte websiden :-)

prt


På grunn av endringer i dagens browsere og funksjonalitet og en mye mere utbredt bruk av nettbrett og mobil, var det nå på tide med en oppdatering av websiden.

Samtidig med at dette ble gjort har vi også oppdatert nettbutikken med nytt utseende og noen nye funksjoner som en-sides utsjekk av handlevognen. Er man ikke kunde fra før, gjøres hele registreringsprosessen i samme utsjekken som betalings- og leveringsopplysningene.

Er man allerede registrert bruker skal tidligere opplysninger være overført til den nye siden, men skulle man oppleve problemer er det bare å ta kontakt  på epost eller telefon så kikker vi på det umiddelbart.

responsive

 

Den nye layouten er såkalt responsiv, det vil si at den støtter pc, mac, nettbrett og mobil.

Når man surfer med håndholdte enheter vil man se at innholdet skaleres etter størrelsen på skjermen på enheten. Vi har selvsagt ikke hatt mulighet til å sjekke alle tilgjengelige enheter på markedet, så skulle noen oppleve problemer setter vi stor pris på å få tilbekemelding på dette.

 

 

Utvalgte produkter

Forsendelse

Vi tilbyr frakt med Posten.no.

 Posten

Via posten sitt gode distribusjonsnett får vi hurtig, og med god kvalitet i alle ledd, sendt ut varene til små og store landsdeler.Betaling

Vi tilbyr betaling via PayPal eller forskuddsbetaling til konto.

Betalingsmåter

Via PayPal sin betalingportal kan man benytte alle kjente betalingskort. Man trenger ikke å ha PayPal konto for å kjøre gjennom en handel. All sikkerhet og kortinformasjon håndteres av PayPal og ingen data lagres hos oss.

Kontakt oss

Mob: +47 982 62 266
(helst etter kl 16:00)

Mail: post@cordona.no

Adresse: Sverre Svendsens veg 31b, 7056 Ranheim, Trondheim

Kundeservice