Cordona G.P. Switch

Cordona G.P. Switch

 

Cordona G.P. Switch


Om Cordona G.P. Switch

Vår internt utviklet og produserte G.P. Switch er nå endelig klar. Vi har arbeidet på den i en lang periode og kjørt den gjennom strenge tester på banen. G.P. Switchen føler på trykket på girsjaltepedalen når denne trykkes ned/opp. Med denne nye switchen trenger man ikke uroe seg for at de eldre pullswitchene kommer ut av innstilling, eller i det hele tatt installere en slik siden den nye G.P Switchen erstatter disse. Den er enkel å installere siden det ikke lengre trengs noen braketter. G.P Switchen kan også demonteres og reinstalleres igjen uten behov for justeringer. Juster en gang, og det skal være nok. En kabel til jord, og den andre til tenningskuttmodulen.

G.P. Switchen er ultra avansert, med totalt 13 deler. Den har en totalt vanntett intern microbryter for sømløs funksjon under race forhold. Den har toveis justerbar stramming for å passe alle linker på markedet, samt tilpasse følsomheten på girskiftet. Vi valgte også å benytte en intern vanntett microbryter i stedet for å gjøre hele kapslingen på switchen vanntett og jorde ledningen inne i kapslingen slik flere andre merker quickshifter sensorer gjør. Med denne microbryteren oppnår vi IP67 godkjent vanntett utførelse. Vi valgte også å lage den slik at den føler på både "push" og "pull" typer av linker i standard eller race mønster, mens andre merker selger en sensor for hver type.

G.P. Switch


G.P Switchen leveres med en 230mm aluminium link, og to 25mm M6 gjengede gjengestag, en vanlig venstregjenget, og en høyregjenget. Aluminiums linken er maskinert til venstregjengede hunngjenger på den ene enden. Den andre er umaskinert, siden det her er behov for å tilpasse både lengde og innpassning til hver enkelt sykkel. Kuttes enkelt til ønsket lengde med en jernsag eller liknende, og skrus sammen med G.P. Switchen. (Spesial-linker er tilgjengelige på bestilling). Kuleledd er ikke inkludert.